Als LinkedIn-expert & ondernemerscoach laat ik jou zien welke stappen je zet om:

 • Continue en met minder moeite kwalitatieve leads aan te trekken
 • Leads om te zetten naar goed betalende klanten
 • Een aanbod te creëren dat klanten aantrekt, waar jij blij van wordt
 • Jouw bedrijf te laten groeien naar een volgend niveau

Veranderen is niet eenvoudig, maar wel simpel
Durf ervoor te gaan

In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als social media adviseur voor ondernemers. In 2016 besloot ik me volledig te richten op LinkedIn, omdat ik merkte dat dit het enige social media platform was waarbij je eenvoudig klanten aantrekt. Door die krachtige keuze in herprofilering is mijn omzet dat eerste jaar vervijfvoudigd.
Dát is wat krachtige keuzes voor je bedrijf kunnen betekenen. Je wordt de GO-TO person in jouw branche, waardoor je als vanzelf klanten aantrekt.

Krachtige keuzes maken, vraagt om lef en ligt vaak buiten je comfortzone.  In de afgelopen jaren heb ik meerdere keuzes gemaakt die echt vér buiten mijn comfortzone lagen:

 • Het online brengen van mijn bedrijf.
 • De keuze om mij te specialiseren in LinkedIn.
 • Mijn werkwijze veranderen, zodat ik geen loodzware lanceringen meer hoef te doen.

Dit waren pittige en oncomfortabele periodes, maar gelukkig had ik steeds de steun van een businesscoach. Er zijn namelijk altijd stemmetjes in je hoofd, of zelfs goedbedoelde adviezen uit je omgeving, die het liefste zien  dat je blijft waar je bent. Ze willen voorkomen dat je pijn, teleurstelling of tegenslag ervaart. Mijn coaches zorgden ervoor dat ik stappen bleef zetten om mijn nieuwe doel te bereiken en dat ik de stemmetjes in mijn hoofd de baas bleef. Ik snap dus als geen ander hoe spannend het is om krachtige keuzes te maken, en ik ondersteun jou daar dan ook graag bij.  Veranderen is niet eenvoudig, maar wel simpel. Durf ervoor te gaan.

Door mijn herprofilering, word ik nu sneller benaderd als spreker. Zoals bij de Dag van de ZZP’er, hét jaarlijkse event voor ondernemers.

In de afgelopen jaren heb ik al honderden ondernemers kunnen helpen via mijn events, challenges en programma’s om zich via LinkedIn op de juiste manier te profileren en zo de juiste en leukste klanten aan te trekken.

“Geen keuzes maken betekent dat
wat zou kúnnen zijn, wordt uitgesteld
of nooit zal komen”

-Masja Slootweg -

MasjaSlootweg-Over Masja400 x 480
LinkedIn coach LinkedIn marketing strategie LinkedIn profilering

Als jij met mij gaat werken, leer ik je:

 • Focus aan te brengen in je aanbod, zodat het makkelijker kiezen is voor je ideale klant
 • Hoe je jouw autoriteit kunt claimen in jouw vakgebied, zodat jij de GO-TO-person wordt in jouw branche en jij als vanzelf meer klanten gaat aantrekken
 • Hoe je heel eenvoudig en met weinig tijd met regelmaat zichtbaar bent en je kennis deelt via een slimme contentstrategie
 • Hoe je via een doordachte online marketingstrategie relaties en vertrouwen opbouwt en via social selling kwalitatief hoogwaardige leads aantrekt
 • Hoe je via een oprechte salesstrategie deze leads ook daadwerkelijk in klanten omzet

Dat doe ik met oprechte aandacht voor jou en jouw bedrijf en ik laat je met enthousiasme zien hoe jij via krachtige keuzes, focus en doelgerichte acties de resultaten behaalt die jij wil realiseren.

Zo creëer jij een stevig fundament voor je bedrijf en leef jij het leven dat je nastreeft.

“Kiezen voor een duidelijke profilering én het effectief inzetten van LinkedIn marketing
zorgt ervoor dat elke B2B-ondernemer een continue stroom aan klanten aantrekt,
die exact voldoet aan hun ideale klant. Zo wordt elke dag een feestje”

Gratis strategiegesprek

Wil je weten of ik ook jou kan helpen met de vraagstukken in jouw bedrijf?

Meld je dan aan voor een gratis strategiegesprek.