Gratis online training:
Met minder moeite meer klanten

Zorg voor een continue stroom aan kwalitatief hoogwaardige leads

Met Minder Moeite Meer Klanten

Je werkt B2B en je omzet is voor het grootste deel afhankelijk van steeds weer nieuwe klanten. En ondanks dat de gemiddelde omzet per klant relatief hoog is, ervaar je druk om je omzet keer op keer te realiseren zodat je je kosten, jezelf maar ook je team ruimschoots kunt betalen.
Je wilt met je bedrijf doorgroeien naar het volgende niveau, maar dan wel op een doordachte en prettige manier. LinkedIn is hét platform waar jouw klanten zich bevinden.
In deze gratis online training laat ik je zien hoe je met minder moeite meer klanten aantrekt via een slimme combinatie van online marketing & LinkedIn.

Wat ga je leren in deze online LinkedIn training?

  • 4 Manieren om aan een continue stroom van kwalitatief hoogwaardige leads te komen.
  • 5 Strategieën om deze leads om te zetten in klanten.
  • Inzicht in de mate waarin jij nu al in staat bent om klanten via LinkedIn aan te trekken en wat je eraan moet doen om dit te verbeteren.

Dat doe ik met oprechte aandacht voor jou en jouw bedrijf en ik laat je met enthousiasme zien hoe jij via krachtige keuzes, focus en doelgerichte acties de resultaten behaalt die jij wil realiseren.

Zo werk je alleen maar met de allerleukste klanten en creëer je een stevig fundament voor je bedrijf en leef jij het leven dat je nastreeft.