Mini-cursus LinkedIn adverteren:
Verdubbel de resultaten van je LinkedIn campagnes

5 modules, 5 opdrachten mét verdiepingswebinar. Nu slechts € 47,-!

Verdubbel de resultaten van je LinkedIn campagnes

LinkedIn is hét platform waar jouw klanten zich bevinden. Je wilt het bereik op een slimme manier vergroten door LinkedIn advertenties in te zetten. Je hebt dat alleen nog niet eerder gedaan of je vindt de resultaten van de advertenties tegenvallen. Je hebt het gevoel dat je geld in een bodemloze put gooit. Zonde en zeker niet nodig. Wat jij kunt gebruiken is een advertentiestrategie die wél rendeert!

In deze mini-cursus LinkedIn Adverteren laat ik je zien hoe je LinkedIn advertenties rendabel kunt inzetten, doordat je via een slimme LinkedIn advertentiestrategie meer klanten aantrekt.

Elke module bevat een instructievideo, werkbladen en een opdracht. Je ontvangt ook de replay van een eerder opgenomen verdiepingswebinar met daarin nóg meer tips en tricks voor het optimaliseren van je campagnes. Hierna kun jij LinkedIn adverteren met bewezen strategie inzetten om je marketingdoelstellingen sneller te behalen!

Ben je ondernemer, online marketeer of communicatieadviseur en

  • Werk je business to business?
  • Is jouw doelgroep op LinkedIn actief?

Doe dan mee en schrijf je nu in!

Groetjes, Masja

Wat ga je leren in deze mini-cursus?

  • Module 1: Ik laat je zien hoe je binnen de LinkedIn campagnemanager jouw doelgroep selecteert. Oftewel: de targeting basics.
  • Module 2: Je leert slimme combinaties om je doelgroep te targeten en niet de hoofdprijs te betalen: targeting 2.0!
  • Module 3: Je werkt je eigen LinkedIn advertentiestrategie uit, gebaseerd op het opbouwen van je know, like en trustfactor.
  • Module 4: Je krijgt inzicht welke advertentievormen er zijn en welke je kunt gebruiken voor welke doelstellingen.
  • Module 5: Ik vertel je aan welke voorwaarden je moet voldoen om te kunnen adverteren en je ontvangt een couponcode voor je eerste €50,- aan advertentietegoed.
  • Verdiepingswebinar (replay): hierin kijken we terug op de 5 opdrachten, ontvang je meer tips & tricks om je campagnes te optimaliseren en leer je welke biedstrategieën je kunt toepassen (LinkedIn werkt net als Facebook met een veilingsysteem).
  • Elke module ontvang je een video met uitleg en krijg je een opdracht, die je kunt delen in de speciale en besloten Facebook groep die bij deze mini-cursus hoort.
  • Je houdt een half jaar toegang tot de online leeromgeving met alle modules en het verdiepingswebinar
LinkedIn adverteren uitbesteden ondernemers VA

Wat zeggen anderen?