Maak je Magisch LinkedIn Profiel

Een 5-delige video training om via je LinkedIn profiel waardevolle leads aan te trekken!

Maak je Magisch LinkedIn Profiel

Je hebt al een aantal jaren een LinkedIn profiel, maar hebt er eerlijk gezegd te weinig mee gedaan en je haalt er zéker geen klanten uit. Gemiste kans!

Met deze 5-delige video training help ik je graag om je LinkedIn profiel te pimpen, zodat je jouw expert status en personal branding nog sterker neerzet. En daarmee trek je veel eenvoudiger exáct de juiste leads aan!

Ik geef je hele praktische & waardevolle tips om je profiel nóg aantrekkelijker te maken. Doe je mee?

Wat ontdek je?

  • Hoe je je branding versterkt op LinkedIn (en welke handige tools ik daarvoor gebruik)
  • Hoe je je profielbezoekers langer op je pagina houdt (en ze dus geïnteresseerder worden in jouw aanbod)
  • Dé tip hoe je een enorme boost aan je zichtbaarheid kunt geven binnen LinkedIn én daarbuiten.
  • Hoe je je e-maillijst via LinkedIn kunt vergroten.
  • Met als ultiem resultaat: meer klanten en meer omzet.

Wie is Masja?

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach help ik ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudig een continue stroom aan klanten aantrekken die exact voldoet aan hun ideale klant.

In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf op als breed social media adviseur voor ondernemers. Sinds 2016 richt ik me specifiek en alleen op LinkedIn vooral omdat ik merkte dat dit het enige platform is waarbij je eenvoudig en gericht klanten aan kunt trekken. Zo blijkt dat je via LinkendIn 4x meer leads aan kunt trekken dan via andere social media kanalen.

Ik heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Met mijn scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis help ik je graag in het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Ja, direct na betaling ontvang je de eerste video instructie per mail en kun je direct aan de slag. Daarna ontvang je om de dag de volgende video, zodat je stap voor stap ermee aan de slag kunt.

Jazeker, dat gaat je lukken! Met mijn stap voor stap video instructie heb je voldoende om zelf de stappen te zetten die nodig zijn.

Je krijgt onbeperkt toegang tot de video's, dus kunt ze later nog eens bekijken.

Je kunt lid worden van een besloten Facebookgroep, waar je de opdracht van elke video in kunt delen en ook je vragen kunt stellen. Zo ga je ook écht aan de slag en je profiel als klantmagneet inzetten!