LinkedIn Succes Programma
Voor meer kwalitatieve leads en klanten

Profilering - online marketing - leads & klanten

LinkedIn Succes Programma

Dit programma is erop gericht om jou met je bedrijf door te laten groeien naar het volgende niveau. Dit traject duurt 6 maanden. Dat klinkt lang, maar je hebt simpelweg tijd nodig om krachtige en goed doordachte keuzes te maken, die door te voeren en te implementeren. Tijd in de praktische zin van het woord, maar ook tijd om bij jezelf je aangepaste of nieuwe profilering en strategieën eigen te maken.

In dit programma coach ik jou in het creëren van:

 • Een heldere profilering.
 • Het juiste aanbod.
 • Een doordachte online marketingstrategie.
 • De juiste salestechnieken, zodat die hoogkwalitatieve leads ook echt klant worden.

Daarmee:

 • Ervaar je meer rust.
 • Bouw je met meer focus aan je bedrijf.
 • Neemt je omzet toe.
 • Werk jij alleen nog maar met de leukste en goed betalende klanten.
3

Wat zeggen anderen?

Masja Slootweg Pauline Houwing

Pauline Houwing
Managementcoach en loopbaanadviseur

"Meer klanten via LinkedIn, wie wil dat niet? Ik wilde mijn aanbod stroomlijnen, maar hoe doe je dat en hoe kom je snel en efficiënt aan nieuwe klanten? In dit proces had ik ondersteuning nodig en Masja leek me de juiste persoon dit te bieden. Ze is enthousiast, heeft niet alleen LinkedIn-kennis maar ook kennis over ondernemerschap. Je kunt fijn met haar sparren. Ze geeft tips om vooral door de bomen het bos te blijven zien. Contact is altijd mogelijk. Ze reageert direct. Ook de livedagen in het programma zijn inspirerend. De resultaten van dit programma zijn: een overzichtelijk aanbod, een duidelijke keuze en focus voor een nieuwe doelgroep, een grotere naamsbekendheid op LinkedIn en meer contacten, die uiteindelijk leiden tot meer leads. Kortom het traject heeft mij veel gebracht!"

Masja Slootweg Lisette Tol 150 x 150

Lisette Tol
Businesscoach

"Ik heb bij Masja een VIP dag gevolgd en zit nu in haar halfjaar programma. Ik weet dat LinkedIn voor mij als Businesscoach een goede plek is om te bouwen aan relaties, leads en klanten. Ik wil dat doen op de meest effectieve manier. Dus niet zelf het wiel uitvinden, maar samen met iemand die précies weet wat ik wel en niet moet doen. Masja dus! Ik ken Masja al een paar jaar en vind haar echt geweldig als het gaat om vakkennis, maar het is ook een tof mens. Voor mij ook een belangrijke reden om met iemand samen te werken, dat ik een klik heb met iemand. En daarnaast vind ik het heerlijk dat Masja heel praktisch en to the point is. Mijn eerst grote LinkedIn succes tijdens dit traject is een post met meer dan 30.000 views, geweldig. Het mooie is dat ik nu ook weet hoe ik daar het meeste uit kan halen, want leuk hoor zoveel views, maar dan? Dit soort dingen bespreek ik met Masja en het mooie is dat het ook al meteen een klant heeft opgeleverd. Kortom; ik kan samenwerken met Masja absoluut aanraden!"

LinkedIn profileren zichtbaar worden

Gerry Schultinga
Persoonlijke coach, zakelijk en privé

"Ik heb het LinkedIn Succes Programma gevolgd. Naast het optimaliseren van mijn LinkedIn-strategie en online marketing heeft Masja me ook aangemoedigd mijn 6 maanden programma te restylen en meer op de kaart te zetten. Het begon weer te stromen. Ik heb nu mijn aanbod scherper in beeld en weet weer heel goed wie mijn ideale klant is. Daardoor is mijn communicatie duidelijker en heb ik al tijdens haar programma drie nieuwe klanten gekregen, die exáct in dit plaatje passen. Daar word ik heel blij van! De samenwerking met Masja is super fijn. Ze heeft oprechte aandacht en denkt met je mee. Daar gebruikt ze geen ‘one-size-fits-all’ oplossing voor. Kortom: ik ben ontzettend tevreden!"

 

 

 

 

Dit programma is voor jou als:

 • Je graag samen met mij focus aanbrengt in je aanbod of doelgroep.
 • Je meer over de kracht van LinkedIn & online marketing wilt leren.
 • Je momenteel nog geen of niet voldoende klanten via LinkedIn aantrekt en wilt leren hoe je dat doet.
 • Je LinkedIn wil inzetten om zo via een persoonlijke methode je netwerk uit te breiden en de juiste klanten aan te trekken.
 • Eenvoudig kwalitatief hoogwaardige leads en klanten wil aantrekken.

Wat is het resultaat?

 • Je wordt de GO-TO person uit jouw branche, zodat klanten naar jou toe komen.
 • Je hebt een contentstrategie ontwikkelt, dat helemaal bij jou past en weinig tijd kost.
 • Je hebt een goedlopende LinkedIn-strategie die zorgt voor een continue stroom aan kwalitatief hoogwaardige leads.
 • Je weet hoe je deze leads om kunt zetten naar goed betalende klanten, dankzij een gerichte salesstrategie.
 • Je werkt op effectieve en efficiënte wijze aan je bedrijfsgroei.
 • Je ervaart rust en vertrouwen en leidt het leven, zoals je dat altijd al wilde.

Dit programma is gericht op jouw succes!

 • Individueel werken aan jouw eigen doelstellingen. We stippelen samen jouw persoonlijke leerpad uit!
 • Optimaliseren van je profilering, contentstrategie en/of je online marketingfunnel.
 • Sparren gebeurt 1-op-1 met Masja en zij geeft je graag liefdevolle schoppen onder je kont om je doelstellingen te behalen. Je hebt gedurende dit traject 6 individuele online sessies.
 • Er zitten 2 LIVE-dagen met de groep in en die hebben de volgende thema's: Contentstrategie en Leadstrategie
 • Je hebt de mogelijkheid 2x per maand aan te sluiten bij de online groepscoaching via Zoom. Je hebt er 12 in totaal.
 • Wekelijkse e-mailcoaching, zodat je niet stil komt te staan en je niet hoeft te wachten tot de volgende sessie
 • Je kunt max. 2 leadstrategiecalls met me inplannen, als jij op snel even met me wil overleggen om een prospect als klant binnen te halen!
 • Wekelijkse accountablity om focus te houden op je doelen.
 • BONUS: toegang tot een complete online leeromgeving met daarin al mijn kennis over LinkedIn & online marketing!

Interesse in dit LinkedIn Succes Programma?

Wil jij snel en effectief aan de slag met de vraagstukken die er bij jou spelen?

Meld je dan aan voor het vrijblijvende interessegesprek.