Masterclass LinkedIn Live + community

Leer alles over LinkedIn Live en ontvang 1 maand ondersteuning om zelf je eerste LinkedIn Live broadcast te starten!

Masterclass LinkedIn Live + community op dinsdag 27 september

Linkedin Live is één van de nieuwste features van LinkedIn en zorgt ervoor dat jij nog sneller aan je expert-status bouwt en de verbinding met je netwerk verstrekt.

Met LinkedIn Live organiseer je een live video evenement op LinkedIn. Je connecties ontvangen een melding dat je live bent en als ze deelnemen kunnen ze jou (en/of jouw gedeelde scherm als je bv. een powerpoint wilt delen) zien. Deelnemers reageren via de chat, waar jij in de LinkedIn Live uitzending natuurlijk meteen op kunt reageren. Zo bouw je nog sneller aan vertrouwen én je expert-status! Na je Live uitzending kunnen mensen die de live-uitzending hebben gemist, die alsnog terugkijken. Super waardevol dus én een toffe en onderscheidende manier om je kennis te delen.

In deze Masterclass deel ik al mijn kennis met je en doorloop ik samen met jou het stappenplan, zodat jij precies weet hoe alles in z'n werk gaat. Wat moet jij doen, maar ook wat moeten je volgers doen om deel te kunnen nemen? Je hebt naast toegang tot LinkedIn Live óók een externe broadcastingtool nodig om live te kunnen gaan. Er komt dus wel wat techniek bij kijken, wat mij in eerste instantie tegenhield om Live te gaan. Maar nu ik weet hoe het werkt (én hoe leuk ik het vind) leg ik jou graag uit wat de stappen zijn.

En naast de Live Masterclass (waar je de opname van krijgt), krijg je óók nog een maand lang ondersteuning via de LinkedIn groep (community), zodat je met gelijkgestemde ondernemers álle vragen kunt stellen over LinkedIn Live, met als doel aan het einde van die maand ook daadwerkelijk je eerste eigen LinkedIn Live uitzending te geven!
Durf jij er vol voor te gaan? Lees dan vooral snel verder!

Wat krijg je?

  • Op dinsdag 27 september om 19.30u doe jij mee aan de twee uur durende Live Masterclass via Zoom. Ik deel dan een stappenplan met je hoe je via Zoom je eigen LinkedIn Live broadcast kunt gaan uitzenden. Daar moeten wat instellingen goed voor staan en ik loop alles stap voor stap met je door. Ook vertel ik op welke manieren jij LinkedIn Live kunt gebruiken (wat ga je delen?) en ga ik uitgebreid in op alle vragen.
  • Je krijgt een maand lang toegang tot de opname van deze Masterclass om 'm nog even terug te kijken, of om de herhaling te zien, mocht je niet live deel kunnen nemen.
  • In de besloten LinkedIn-groep kun je vervolgens al je vragen stellen die je hebt om jouw eerste LinkedIn Live uitzending ook daadwerkelijk te gaan realiseren. Je ontvangt alle cheer-ups en support van mij en de andere deelnemers om het ook echt te gaan doen!
  • Ik deel alle stappenplannen die je nodig hebt. Zowel voor jezelf als voor je deelnemers aan je LinkedIn Live uitzending
  • Je ontvangt een overzicht met handige links naar de help-pagina's van LinkedIn zelf.
  • Je houdt een maand lang toegang. Mocht je een extra maand nodig hebben, dan kan dat natuurlijk. Dan verleng je voor 1 maand en kun je als je wilt deelnemen aan de volgende LinkedIn Live Masterclass.

Veelgestelde vragen

Geen enkel probleem. Je kunt je gewoon aanmelden, want je ontvangt de opname van de Masterclass, stappenplannen én toegang tot de LinkedIn-groep, waar je al je vragen kunt stellen. Je hebt dan een maand toegang tot alle informatie & ondersteuning.

Ja, om te kunnen broadcasten via Zoom heb je een betaald Zoom-account nodig. Met een Zoom-Pro abonnement zit je helemaal goed!

Jazeker, dat gaat je lukken! Met mijn Masterclass, opname, stappenplannen én ondersteuning gaat je dat zeker lukken. Het enige dat je dan nog nodig hebt is een gezonde dosis lef 😉

Geen enkel probleem. Je kunt per maand verlengen voor slechts € 47,- ex BTW. 

Als deelnemer van mijn challenge kun je deze keer met € 30,- korting meedoen en dan betaal je dus slechts € 47,- voor deze Masterclass met Replay en een maand lang ondersteuning. Afhankelijk van het animo organiseer ik het wellicht nog een keer, maar dan betaal je de normale prijs van € 77,-. Dus ook als je er nu niet live bij kunt zijn, adviseer ik je wel aan te melden.