Je eigen universiteitenpagina op LinkedIn

MasjaSlootweg wervende kopregel bedanktpagina 400 x 450

Masja Slootweg

Ik heb al een aantal keer de vraag gehad van ondernemers, die zelf een opleiding aanbieden aan hun klanten, hoe ze nu die opleiding als universiteitenpagina op LinkedIn onder de sector ‘Opleidingen’ op hun eigen profiel én dat van hun klanten kunnen toevoegen.

Tot kort geleden vroeg ik mij dat ook af, want hoe cool is het om je eigen opleiding via de profielen van je klanten aan te kunnen bevelen? En hoe professioneel staat dat wel niet? Maar ik heb het ‘ontdekt’ en laat je graag in deze videoblog zien welke stappen je moet ondernemen.

Wil je meer leren over hoe jij jezelf & je bedrijf kunt profileren op LinkedIn? Meld je dan aan voor mijn gratis online training!

Voor wie geen zin heeft de video te bekijken, zijn dit de stappen die je doorloopt:

  • Maak een bedrijfspagina aan via de 9 blokjes met werk eronder, die rechts bovenin de balk te zien is. Scroll helemaal naar beneden en daar zie je de optie om een bedrijfspagina aan te maken, staan:
  • Hier vul je je bedrijfsnaam in (1) (LinkedIn maakt daar automatisch een mooie url van, zodat die direct vastligt); je vinkt aan dat jij de officiële vertegenwoordiger bent (2) en je klikt op Pagina maken (3)
  • Je komt nu op je bedrijfspagina terecht en daar vul je alles zo goed als mogelijk in. Zorg er in elk geval voor dat je een logootje plaatst, zodat die zichtbaar wordt als je pagina wordt gekoppeld aan de sectie ’Opleidingen’ op een profiel.
  • Dit is het resultaat op je persoonlijk profiel als je de universiteitenpagina goed koppelt:

Je ontvangt een melding zodra LinkedIn je bedrijfspagina heeft omgezet. In mijn geval was dat binnen een dag, dus dat gaat heel snel.

Ik wens je super veel succes met het toevoegen van je eigen universiteitenpagina op LinkedIn! Deel je de link van jouw opleidingspagina hieronder in de reacties?

Laat een reactie achter