Masterclass LinkedIn Algoritme

Tof dat je de Masterclass over het LinkedIn algoritme hebt aangevraagd! Je kunt 'm direct bekijken. Neem er even de tijd voor, maar zorg wel dat je 'm voor 7 april bekijkt, daarna verdwijnt deze pagina weer.

Wil je naast deze kennis, ook een stok achter de deur in het DOEN, en dan vooral het JUISTE doen? Zodat je bij exáct de juiste klanten en bedrijven onder de aandacht komt? Lees dan snel verder!

Speciaal aanbod: nú 10% korting op LinkedIn Content Masters,
jouw stok achter de deur qua zichtbaarheid!

Special offer, als stok achter de deur voor méér zichtbaarheid zonder stress: 🔥LinkedIn Content Masters🔥

Het komend half uur: instappen met 10% korting (zo lang je meedoet). Kortingscode: ALGORITME

Breng je LinkedIn marketing naar het volgende niveau en kom in beeld bij de juiste prospects!

De deuren voor LinkedIn Content Masters zijn maar eventjes geopend! Er is beperkt plek, dus schrijf je nú meteen in
én profiteer van de korting!

Je mist tijd & inspiratie voor goede LinkedIn marketing

Je hebt een haat-liefde verhouding met marketing en online zichtbaarheid. Je weet dat je ideale klant op LinkedIn zit, en je weet óók dat je eigenlijk met regelmaat moet posten, maar je vindt het een zware dobber om vol te houden.

 • Je hebt niet altijd inspiratie;
 • Je ziet je concullega's berichten delen, die jij eigenlijk had willen schrijven. Dus nu weet je het even niet meer;
 • Tijd is echt een dingetje: je neemt je telkens voor er een vast moment in de week voor in te plannen, maar telkens is er wel weer iets waardoor deze afspraak met jezelf in het gedrang komt;
 • Je LinkedIn zichtbaarheid is heel ad-hoc. Er zit geen richting in, laat staan een duidelijke strategie.
 • Terwijl als je in flow zit en enthousiast bent je ook de ervaring hebt dat je in no-time de beste LinkedIn berichten kunt schrijven. Maar hoe hou je dit vol?

Herken jij je hierin? Dán is LinkedIn Content Masters dé oplossing! Een laagdrempelig maandelijks membership om je LinkedIn marketing naar een hoger niveau te brengen.

LinkedIn VIP traject online netwerken netwerkstrategie Go-to person

Agenda Zoomsessies komende periode:

 • Maandag 8 april
 • Maandag 22 april
 • Maandag 6 mei
 • Maandag 27 mei
 • Maandag 10 juni
 • Maandag 24 juni
 • Maandag 8 juli
 • Maandag 22 juli

Wat krijg je?

 • We komen 2x per maand op maandagochtend van 9 – 11 uur via Zoom bijeen.
 • Je krijgt voldoende content creatie tijd, zoals ik dat noem, om voldoende berichten te kunnen schrijven voor de komende twee weken. Je gaat dus ook echt DOEN!
 • Ik deel slimme content tools, zoals ChatGPT met speciale LinkedIn prompts om zo eenvoudig oneindige ideeën te krijgen voor je LinkedIn berichten.
 • We masterminden, zodat je altijd je meest prangende vragen over je online zichtbaarheid op LinkedIn aan mij en de groep kunt stellen, waarbij je ook leert van de vragen van de anderen.
 • Ik hou LinkedIn Posts reviews, zodat je ontdekt wat de do’s en dont’s zijn bij LinkedIn berichten.
 • We brainstormen met elkaar over content ideeën, zodat je nooit meer zonder inspiratie zit.
 • Je treedt toe tot een netwerk met andere ondernemers, die allemaal hetzelfde doel hebben!
 • BONUS: Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving met de module om je eigen contentstrategie uit te werken en ook alle eerdere opnamen van de LinkedIn Content Masters terug te kunnen kijken.
 • BONUS: Een besloten LinkedIn groep om als je wilt feedback te krijgen op je berichten en om de verbinding met de groep deelnemers verder te verstevigen.

Bonussen & garantie

Als je aan LinkedIn Content Masters meedoet, geef je voor minimaal 3 maanden jouw commitment. Dat is de periode die je echt nodig hebt om je strategie uit te werken, in je schrijfritme te komen en om te ervaren of deze werkwijze passend is voor jou. Maar om zomaar in te stappen zonder dat je ervaren hebt of deze opzet wel passend is bij wat jij nodig hebt, voelt misschien als drempel. Daarom geef ik je de volgende garantie.

GARANTIE: 

Als je enthousiast bent over de opzet, schrijf je je gewoon in en betaal je de eerste termijn. Mocht je na de eerste LinkedIn Content Masters erachter komen dat dit niet helemaal passend is, dan mail je me en zet ik zowel je abonnement stop en crediteer ik de eerste factuur. No hard feelings! Zo is er geen enkele reden om niet in te stappen toch? 

BONUSSEN:

 1. CONTENTSTRATEGIE: Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving om zelf je contentstrategie uit te werken. Je stelt je eigen contentpijlers vast, je ritme, de vorm en leert ook meteen naar hoe je content makkelijker kunt hergebruiken. Zo heb je je eigen uitgangspunten geformuleerd, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om te bedenken welke berichten je kunt schrijven. Ja, dat gaat óók jou lukken! 🙂 Deze kennis deel ik ook tijdens mijn 1-daagse Contentstrategiedag met een waarde van € 497,-.
 2. LINKEDIN-GROEP: Je krijgt toegang tot de besloten LinkedIn Content Masters groep. Dit is een veilige plek om tussendoor al je vragen te stellen, feedback te vragen op je ideeën en je berichten, om de opdrachten te delen, elkaar beter te leren kennen en je netwerk uit te breiden. Zie het als kans om even op het droge te oefenen, mocht je nog wat koud watervrees hebben. Deze LinkedIn-groep heeft een waarde van € 47,-.

OVERIG:

 1. STEL JE VRAGEN AAN MIJ: Tijdens de LinkedIn Content Masters sessies kun je live al je vragen stellen die je hebt over de gedeelde kennis. Je hoeft niet online te Googelen, maar krijgt direct antwoord op jouw specifieke vragen! En daarbij leer je ook weer van de vragen die de anderen stellen. Dit heeft per kwartaal een waarde van € 247,-.
 2. KENNISBIBLIOTHEEK: Mocht je een keer niet live aanwezig kunnen zijn dan is dat geen probleem. Ik deel de kennis van alle sessies in de online leeromgeving, dus die kun je gewoon terug kijken. Daarnaast kun je ook bij alle tips & trucs die ik hiervoor heb gedeeld. Het wordt als het ware een waardevolle kennisbank, waar je altijd even in rond kunt neuzen en waar je toegang toe houdt zolang je deelneemt! Een kennisbank, die elke twee weken in waarde groeit, maar die ik nu inschat op een waarde van € 997,-.

Wat zeggen anderen?

Wat is het resultaat van LinkedIn Content Masters?

 • Kijk hiernaast naar de resultaten van Erik Aller, teamcoach en organisatieadviseur 🤩 Dat zegt genoeg, toch?
 • Je brengt je LinkedIn marketing naar een hoger niveau (betere posts, frequenter aanwezig)
 • Je krijgt inspiratie & creativiteit
 • Je hebt een stok achter de deur om het daadwerkelijk te gaan DOEN
 • Je maakt gebruik van mijn kennis & ervaring
 • Ervaart meer gemak, plezier & fun in het schrijven van je berichten
 • Je breidt je netwerk met gelijkgestemde ondernemers uit
 • Je creëert meer bereik, maar realiseert ook een betere vindbaarheid
 • Je claimt je autoriteit, wordt de GO-TO person en dé expert waar je netwerk aan denkt als ze een oplossing voor hun probleem zoeken
 • Prospects nemen met jóu contact op
 • Waardoor je met minder moeite meer klanten aantrekt!
resultaten Erik Aller

Er is beperkt plek, schrijf je nu in!

Wie is Masja?

Online LinkedIn ads training met coaching

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach help ik ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudig een continue stroom aan klanten aantrekken die exact voldoet aan hun ideale klant.

In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf op als breed social media adviseur voor ondernemers. Sinds 2016 richt ik me specifiek en alleen op LinkedIn vooral omdat ik merkte dat dit het enige platform is waarbij je eenvoudig en gericht klanten aan kunt trekken. Zo blijkt dat je via LinkendIn 4x meer leads aan kunt trekken dan via andere social media kanalen.

Ik heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Met mijn scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis help ik je graag in het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

Een belangrijk onderdeel van elke online-strategie is het uitwerken van je contentstrategie. Als je duidelijk hebt wie je ideale klant is en wat jouw aanbod & profilering is, pas dan wordt het een ‘piece of cake’ om content te delen. Bij Frankwatching heb ik de training Contentstrategie gevolgd zodat ik nu ook naast mijn eigen ervaring de theoretische onderbouwing heb om elke ondernemer te helpen met het uitwerken hiervan.

Investering & waarde

 • Wat gebeurt er als je met vaste regelmaat zichtbaar bent en zo de GO-TO person in jouw vakgebied wordt? Zodat je aanbevolen wordt door je netwerk en continu klanten aantrekt, met minder moeite? Dat is toch onbetaalbaar? En juist dát is het doel van LinkedIn Content Masters!
 • De waarde van de bonnussen, het live stellen van al je vragen aan mij en de huidige kennisbank is al meer dan € 997,- waard!
 • De investering is slechts €97 per maand ; en als je snel beslist ontvang je zelfs 10% korting, zolang je meedoet. Natuurlijk geen geld om een echte LinkedIn-Master te worden! Zeker niet als je daardoor in beeld komt bij je ideale klant of het juiste bedrijf, waardoor je meer aanvragen krijgt en dus je omzet omhoog gaat.
 • Omgerekend is deze maandelijkse investering niet meer dan € 2,82 per dag. Dat staat gelijk aan een kopje koffie op het terras. Dus geen geld als je het afzet tegen wat je er voor krijgt en wat het je allemaal oplevert!
 • Je loopt geen enkel risico, want je krijgt de garantie dat als het je na de eerste keer toch niet bevalt, jij je geld terugkrijgt en het abonnement per direct stopgezet wordt!
 • Vanaf maandag 8 april is de eerste LinkedIn Content Masters, met meteen een súper interessant onderwerp: je woont live een LinkedIn audio bij , zodat je kunt ervaren of deze contentvorm iets voor jou is, waarmee je opvalt omdat nog maar weinig mensen deze vorm inzetten op LinkedIn. Ik vertel je er alles over; ook hoe je ervoor zorgt dat je voldoende luisteraars krijgt.
 • LET('S) GO!!
Bewerkt aan tafel-min

Wat krijg je niet?

 • Het is geen opleiding, training of coachingsprogramma, waarbij ik je persoonlijk coach op het uitwerken van je strategie. LinkedIn Content Masters is wél praktisch en actiegericht, geeft je focus en is die stok achter de deur om écht tijd te maken voor je eigen online zichtbaarheid, waarbij ik jullie ook nog interessante direct toepasbare tips & tools aanreik om dit te realiseren.

Waarom deze opzet?

 • Ik heb dit aanbod gelanceerd toen ik me realiseerde dat die continue zichtbaarheid eigenlijk de grootste uitdaging is van ondernemers. Er is zoveel dat gedaan moet worden, dus vaak is dit iets dat doorgeschoven wordt als er andere zaken toch iets meer prioriteit hebben. Dat komt vaak ook doordat er geen plan en strategie achter zit, waardoor ondernemers adhoc hiermee bezig zijn en het dus iedere keer veel tijd, moeite en frustratie kost. Ik zag bij mijn eerdere programma's waarbij ik met mijn klanten elke twee weken hetzelfde deed als in deze opzet, dat het hen veel rust en duidelijkheid gaf en natuurlijk een vast (zelfgekozen) ritme om berichten te delen. Vandaar dat ik dit nu ook aanbiedt, zonder dat je in een van mijn programma's hoeft te zitten. Gewoon om jou ook op een laagdrempelige manier structuur en een stok achter de deur te geven. Dit geeft al zoveel houvast. Ik hou ervan 🙂
 • Mijn ervaring is dat na korte workshops of trainingen, je er daarna toch weer alleen voor staat en dan moet het uit jezelf komen. De meeste ondernemers hebben dan niet de discipline om dat zelf vol te houden. Met LinkedIn Content Masters loop ik gewoon een tijdje met je mee en maak je zowel met mij als de andere deelnemers de afspraak hier gewoon vol voor te gaan. Dat levert echt veel op: inspiratie, inzicht, focus, energie, zelfs lol in het schrijven en delen van je berichten. En daar doe ik het voor!
 • Dus: vaarwel adhoc, nadenken en niet weten en dus de moed maar opgeven. Met elkaar gaan we dit doen en realiseren. En met bewezen resultaat!
Blog Nieuwe LinkedIn functies

Veelgestelde vragen:

Dat is geen enkel probleem. De momenten dat ik kennis deel neem ik op en plaats ik in de online leeromgeving. Die kun je dus altijd de dag na LinkedIn Content Masters op je gemak terugkijken. Het is wel aan te raden zoveel mogelijk live deel te nemen, want dan kun je zowel vragen aan me stellen als daadwerkelijk aan de slag met je content!

Het kan natuurlijk gebeuren dat je er na de eerste sessie al achter komt dat deze opzet van LinkedIn Content Masters niet helemaal bij jou past. Dan is er niets aan de hand, want door mij simpel een mailtje na die eerste sessie te sturen, crediteer ik je eerste factuur en zet ik je abonnement stop. No hard feelings en zo kost het je niets!

Ja, zodra je de eerste factuur hebt betaald, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link om je eigen account voor de online leeromgeving aan te vragen. Zodra ik je heb goedgekeurd, kun je inloggen en direct bij alle onderdelen: zowel de video's om aan de slag te gaan met je eigen contentstrategie als de reeds eerder opgenomen kennissessies!

Ja dat kan zeker! Maar denk er niet te lang over na, want de inschrijfperiode is kort en er is beperkt plek. Daarbij: voor je het weet is er weer een week voorbij, zonder effectieve zichtbaarheid. Dus als jij werk wilt maken van je autoriteit en als GO-TO person in jouw vakgebied gezien wil worden, schrijf je dan direct in!