Contentstrategie Dag

Zichtbaarheid - autoriteit - leads & klanten

Herken je dit?

 • Je weet dat je aan je online zichtbaarheid moet werken en dat het inzetten van social media berichten en bloggen daar een belangrijk onderdeel in is. Je start keer op keer vol goede moed, maar al na een aantal berichten vraag je je een beetje verdwaast af, wat moet ik nú weer delen? Je inspiratie is op.
 • Je wilt ook je netwerk niet overladen, zodat ze denken ‘daar heb je hem/haar alweer!’. Vooral geen irritatie opwekken.... Maar wat is dan een goede frequentie?
 • Welke kapstok kun je gebruiken om je content aan op te hangen?
 • En in welke ’toon’ schrijf je jouw berichten? Zeker op zo’n zakelijk platform als LinkedIn?
 • Hoe bereik je jouw prospects of de beslisser waarmee jij in contact wilt komen?

Allemaal vragen waardoor de moed je bijna bij voorbaat al in de schoenen zakt. Herkenbaar?

Niet nodig! Ik ga jou helpen om dit voor eens en altijd ‘strak te trekken’. Op woensdag 18 maart organiseer ik een Contentstrategie Dag, zodat je nooit meer inspiratieloos achter je laptop zit. Hoe fijn zou dat zijn? Met een kleine groep van max 10 deelnemers gaan we die dag concreet aan de slag. Doe je mee?

Masja Slootweg contentstrategiedag 400 x 552

Het resultaat is, dat:

 • Je claimt jouw topic, zodat jij daar dé autoriteit in jouw vakgebied wordt.
 • Je weet precies over welke onderwerpen én in welke vormen jij je kennis wilt delen.
 • Je maakt een bewuste keuze in de kanalen, die je daarvoor wilt inzetten.
 • Je twijfelt niet langer aan de toon of de frequentie van je berichten, maar plaatst volledig vanuit vertrouwen.
 • Je weet hoe je jouw content makkelijk kunt hergebruiken, zodat het je weinig tijd kost met vaste regelmaat zichtbaar te zijn.
 • Koude acquisitie niet meer nodig is. Prospects nemen met jou contact op.
 • Je gaat boordevol inspiratie aan onderwerpen en ideeën naar huis om zelf content te gaan maken.

Kortom: door met vaste regelmaat online zichtbaar te zijn, claim je je autoriteit en word jij de GO-TO person in jouw vakgebied, waardoor je netwerk direct aan jóu denkt als ze iemand nodig hebben met jouw kennis en ervaring.

Too good to be true? Echt niet, het kan. En dat wil ik je graag laten zien en ervaren. Doe je mee? Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar en heel eerlijk (geen marketing trucje): ik weet nu nog niet of dit aanbod nog een keer terugkomt. Dus wees er snel bij.

Wat zeggen anderen?

Masja Slootweg Contentstrategiedag Joke Brons

Joke Brons
Business supporter bij B2support

"Ik heb met veel genoegen deelgenomen aan de workshop Contentstrategie voor LinkedIn bij Masja. Masja heeft me die dag uitgedaagd om een direct bruikbare strategie te maken voor het LinkedIn platform samen met een leuke, interessante en zeer diverse groep deelnemers. Ik ben naar huis gegaan met materiaal dat ik direct in de praktijk kan toepassen. Masja geeft rust en neemt voor iedereen de tijd en dat maakt haar een prettig mens in de samenwerking. Ze heeft een goed programma gemaakt met een logische opbouw die perfect past binnen de beschikbare tijd. Ik kom graag terug voor de terugkomdag. Dank je wel Masja, ik heb veel aan de workshop gehad."

Masja Slootweg Contentstrategiedag John cornelissen

John Cornelissen
Leiderschapscoach bij Leiderschap met Impact

"De Contentstrategie workshop die ik bij Masja volgde heeft mij veel inzicht gegeven in de vragen die ik had op het gebied van hoe je het beste kunt omgaan met het creëren, plaatsen en opvolgen van bijdragen die je plaatst op LinkedIn. Met name haar visie op het perspectief van waaruit je schrijft en het onderscheiden van verschillende contentpijlers waren bijzonder interessant. De workshopdag had een goed tempo, een prima didactische opbouw en veel afwisseling tussen zelf aan de slag zijn, toe te passen concepten en praktische tips. Masja is een goede trainer, een echte LinkedIn expert en geeft veel persoonlijke aandacht. Kortom veel aanknopingspunten om volgende stappen te zetten!"

Praktische informatie

 • Dag: vanwege de coronacrisis nog niet bekend
 • Tijd: 9.00 – 16.00 uur.
 • Locatie: Haarlem (op loopafstand van Station Haarlem en parkeergarage in de buurt).
 • Investering: € 197,- excl. btw, inclusief gezonde lunch, koffie, thee en lekkers.
 • Kom je met z’n 2-tjes, dan krijg je elk € 50,- korting.
  Gebruik daarvoor de kortingscode: Contentduo.