Content Masters!
Voor meer online zichtbaarheid

Dé manier om wél met regelmaat online zichtbaar te zijn en zo de GO-TO person in jouw vakgebied te worden!

 

Marketing & online zichtbaarheid ... niet helemaal jouw ding?

Je bent goed in je vak, je vindt dat het leukste om te doen en je hebt tevreden klanten. Alleen het keer op keer níeuwe klanten aantrekken vind je ingewikkeld. Je realiseert je dat marketing en online zichtbaarheid erbij hoort, maar je vindt het een van de lastigste onderdelen van het ondernemer zijn. Je begint vaak vol goede moed, maar het lukt je niet om die vaste regelmaat erin te houden. Je loopt ertegen aan dat je steeds weer iets moet verzinnen en je raakt een beetje uitgedacht. Het is altijd ad hoc, en heel eerlijk: dit komt altijd als laatste aan de beurt. Ook omdat je gewoon niet weet hoe je dit nu handen en voeten moet geven en misschien ook wel omdat je je onzeker voelt over überhaupt zichtbaar zijn.

Aan de andere kant zie je andere ondernemers die hier volgens jou wel goed in slagen. Zij komen wél met regelmaat online voorbij. Hoe doen ze dat toch? Je raakt nog meer ontmoedigd en legt de lat nog hoger voor jezelf met als gevolg dat er helemaal niets meer uit je handen komt.

Herken jij je hierin? Dán heb ik goed nieuws!

'De focus samen met die stok achter de deur zorgen ervoor dat ik écht veel regelmatiger zichtbaar ben! Dank, dank dank!'

Wat krijg je & wat zijn hier de voordelen van?

 • We komen 2x per maand op maandagochtend van 9 – 11 uur via Zoom bijeen, ik deel kennis én je gaat ook in twee blokken van 50 minuten zélf aan de slag met het schrijven van je berichten, blogs, E-book, het maken van afbeeldingen of wat er ook maar gedaan moet worden. Zo creëer je met gemak content voor de komende weken, omdat je nu zowel de kennis krijgt aangereikt als een stok achter de deur hebt om het ook daadwerkelijk met focus te gaan DOEN! En je maakt niet alleen met jezelf deze afspraak, maar met ons allemaal. De afspraak om te komen, tijd in je agenda te blokken en te gaan schrijven. En ik hou van afspraak is afspraak, dus die wordt echt niet zomaar meer doorgeschoven voor andere zaken, toch?
 • Ik deel de beste content ideeën, slimme tools, interessante bronnen voor content, mijn kennis over verschillende content vormen, bereik (algoritme!), hergebruik van content, templates, planning tools etc. Kortom: je krijgt de benodigde inzichten op een presenteerblaadje aangereikt. Het enige dat je hoeft te doen is meedoen! En kun je een keer niet live deelnemen? Dan kun je de tips de dag erna terugvinden in de online leeromgeving. Je vindt daar trouwens ook alle tips en trucs van de eerdere sessies, dus het wordt langzaamaan een waardevolle kennisbibliotheek!
 • Elke vrijdag voordat we elkaar weer treffen, ontvang je per mail een werkblad en het onderwerp voor de maandag erop. Hierop kun je je intentie voor de komende Content Masters uitwerken, maar ook bijhouden welke tips er worden gedeeld, evalueren wat er goed ging en wat je de volgende keer eventueel anders wilt doen. Een mooi naslag werk dus!
 • Een netwerk met gelijkgestemde ondernemers, die worstelen met dezelfde uitdagingen als jij als het gaat om online zichtbaarheid. Jullie gaan met hetzelfde doel aan de slag en kunnen elkaar inspireren en motiveren!
 • BONUS: Je krijgt toegang tot besloten LinkedIn groep. Dit is een veilige plek om tussendoor al je vragen te stellen, feedback te vragen op je ideeën en je berichten, om de opdrachten te delen, elkaar beter te leren kennen en je netwerk uit te breiden.
 • BONUS: Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving om zelf je contentstrategie uit te werken. Je stelt je eigen contentpijlers vast, je ritme, de vorm en leert ook meteen hoe je content makkelijker kunt hergebruiken. Zo heb je je eigen uitgangspunten geformuleerd, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om te bedenken welke berichten je kunt schrijven.

Wat krijg je niet?

 • Het is geen opleiding, training of coachingsprogramma, waarbij ik jullie persoonlijk coach op het uitwerken van je strategie. Content Masters is wél praktisch en actiegericht, geeft je focus en is die stok achter de deur om écht tijd te maken voor je eigen online zichtbaarheid, waarbij ik jullie ook nog interessante direct toepasbare tips & tools aanreik om dit te realiseren.
 • Eerlijk is eerlijk: je krijgt niet mijn persoonlijke feedback. Daar is de groep te groot voor en dat zou af gaan van jouw zuivere schrijf- en creatietijd.

Waarom deze opzet?

 • Ik heb dit aanbod gelanceerd toen ik me realiseerde dat die continue zichtbaarheid eigenlijk de grootste uitdaging is van ondernemers. Er is zoveel dat gedaan moet worden, dus vaak is dit iets dat doorgeschoven wordt als er andere zaken toch iets meer prioriteit hebben. Dat komt vaak ook doordat er geen plan en strategie achter zit, waardoor ondernemers adhoc hiermee bezig zijn en het dus iedere keer veel tijd, moeite en frustratie kost. Ik zag bij mijn eerdere programma's waarbij ik met mijn klanten elke twee weken hetzelfde deed als in deze opzet, dat het hen veel rust en duidelijkheid gaf en natuurlijk een vast (zelfgekozen) ritme om berichten te delen. Vandaar dat ik dit nu ook aanbiedt, zonder dat je in een van mijn programma's hoeft te zitten. Gewoon om andere ondernemers op een laagdrempelige manier structuur en een stok achter de deur te geven. Dit geeft al zoveel houvast. Ik hou ervan 🙂
 • Tot nu toe ben ik deze opzet nergens anders tegengekomen. Uiteraard wel korte workshops of trainingen, maar daarna sta je er toch weer alleen voor en moet het uit jezelf komen. De meeste ondernemers hebben dan niet de discipline om dat zelf vol te houden. Met Content Masters loop ik gewoon een tijdje met je mee en maak je zowel met mij als de andere deelnemers de afspraak hier gewoon vol voor te gaan. Dat levert echt veel op: inspiratie, inzicht, focus, energie, zelfs lol in het schrijven en delen van je berichten. En daar doe ik het voor!
 • Dus: vaarwel adhoc, nadenken en niet weten en dus de moed maar opgeven. Met elkaar gaan we dit doen en realiseren. En met bewezen resultaat! Dit is wat andere deelnemers erover zeggen:
LinkedIn VIP traject online netwerken netwerkstrategie Go-to person

Wat zeggen anderen?

Bonussen & garantie

Als je aan LinkedIn Content Masters meedoet, geef je voor minimaal 3 maanden jouw commitment. Dat is de periode die je echt nodig hebt om je strategie uit te werken, in je schrijfritme te komen en om te ervaren of deze werkwijze passend is voor jou. Maar om zomaar in te stappen zonder dat je ervaren hebt of deze opzet wel passend is bij wat jij nodig hebt, voelt misschien als drempel. Daarom geef ik je de volgende garantie.

GARANTIE: 

Als je enthousiast bent over de opzet, schrijf je je gewoon in en betaal je de eerste termijn. Mocht je na de eerste LinkedIn Content Masters erachter komen dat dit niet helemaal passend is, dan mail je me en zet ik zowel je abonnement stop en crediteer ik de eerste factuur. No hard feelings! Zo is er geen enkele reden om niet in te stappen toch? 

BONUSSEN:

 1. CONTENTSTRATEGIE: Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving om zelf je contentstrategie uit te werken. Je stelt je eigen contentpijlers vast, je ritme, de vorm en leert ook meteen naar hoe je content makkelijker kunt hergebruiken. Zo heb je je eigen uitgangspunten geformuleerd, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om te bedenken welke berichten je kunt schrijven. Ja, dat gaat óók jou lukken! 🙂 Deze kennis deel ik ook tijdens mijn 1-daagse Contentstrategiedag met een waarde van € 497,-.
 2. LINKEDIN-GROEP: Je krijgt toegang tot de besloten LinkedIn Content Masters groep. Dit is een veilige plek om tussendoor al je vragen te stellen, feedback te vragen op je ideeën en je berichten, om de opdrachten te delen, elkaar beter te leren kennen en je netwerk uit te breiden. Zie het als kans om even op het droge te oefenen, mocht je nog wat koud watervrees hebben. Deze LinkedIn-groep heeft een waarde van € 47,-.

OVERIG:

 1. STEL JE VRAGEN AAN MIJ: Tijdens de LinkedIn Content Masters sessies kun je live al je vragen stellen die je hebt over de gedeelde kennis. Je hoeft niet online te Googelen, maar krijgt direct antwoord op jouw specifieke vragen! En daarbij leer je ook weer van de vragen die de anderen stellen. Dit heeft per kwartaal een waarde van € 247,-.
 2. KENNISBIBLIOTHEEK: Mocht je een keer niet live aanwezig kunnen zijn dan is dat geen probleem. Ik deel de kennis van alle sessies in de online leeromgeving, dus die kun je gewoon terug kijken. Daarnaast kun je ook bij alle tips & trucs die ik hiervoor heb gedeeld. Het wordt als het ware een waardevolle kennisbank, waar je altijd even in rond kunt neuzen en waar je toegang toe houdt zolang je deelneemt! Een kennisbank, die elke twee weken in waarde groeit, maar die ik nu inschat op een waarde van € 997,-.

Wie is Masja?

Online LinkedIn ads training met coaching

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach help ik ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudig een continue stroom aan klanten aantrekken die exact voldoet aan hun ideale klant.

In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf op als breed social media adviseur voor ondernemers. Sinds 2016 richt ik me specifiek en alleen op LinkedIn vooral omdat ik merkte dat dit het enige platform is waarbij je eenvoudig en gericht klanten aan kunt trekken. Zo blijkt dat je via LinkendIn 4x meer leads aan kunt trekken dan via andere social media kanalen.

Ik heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Met mijn scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis help ik je graag in het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

Een belangrijk onderdeel van elke online-strategie is het uitwerken van je contentstrategie. Als je duidelijk hebt wie je ideale klant is en wat jouw aanbod & profilering is, pas dan wordt het een ‘piece of cake’ om content te delen. Bij Frankwatching heb ik de training Contentstrategie gevolgd zodat ik nu ook naast mijn eigen ervaring de theoretische onderbouwing heb om elke ondernemer te helpen met het uitwerken hiervan.

Wil jij in 2023 als de GO-TO person in jouw vakgebied worden gezien? Schrijf je dan nú in en pak die kans! Maak werk van je autoriteit en laat je concurrenten ver achter je!

Wat levert het jou concreet op?

 • Je hoeft niet meer in je eentje te zwoegen om maar met regelmaat berichten te delen. Samen gaat altijd makkelijker, vanuit de energie met de groep!
 • Je ontvangt inspiratie, aanmoediging, focus en gaat daadwerkelijk DOEN.
 • Het geeft je helderheid over wat je allemaal kunt plaatsen, en daardoor rust & focus.
 • Je haalt je concullega's in op het gebied van online zichtbaarheid. Daar waar zij blijven worstelen pak jij de handschoen op en val je online op. Met alle positieve gevolgen van dien....

Investering & waarde

 • Wat gebeurt er als je met vaste regelmaat zichtbaar bent en zo de GO-TO person in jouw vakgebied wordt? Zodat je aanbevolen wordt door je netwerk en continu klanten aantrekt, met minder moeite? Dat is toch onbetaalbaar? En juist dát is het doel van Content Masters!
 • De waarde van de bonnussen, het live stellen van al je vragen aan mij en de (groeiende) kennisbank is meer dan € 788,- waard!
 • De investering is slechts €77 excl. BTW per maand en je doet voor minimaal 3 maanden mee. Tenzij je er na de eerste keer achter komt dat dit niet bij je past. Dan geef ik je de garantie dat je je geld terugkrijgt en dat het abonnement wordt stopgezet.
 • Omgerekend is deze maandelijkse investering niet meer dan € 2,50 per dag. Dat staat gelijk aan een kopje koffie op het terras. Dus geen geld als je het afzet tegen wat je er voor krijgt en wat het je allemaal oplevert!
 • Je loopt geen enkel risico, want je krijgt de garantie dat als het je na de eerste keer toch niet bevalt, jij je geld terugkrijgt en het abonnement per direct stopgezet wordt!
 • LET('S) GO!!

Eerstvolgende sessies in 2023 zijn van 9-11u:

 • Maandag 23 januari 2023
 • Maandag 6 februari 2023
 • Maandag 20 februari 2023
 • Maandag 6 maart 2023
 • Maandag 20 maart 2023
 • Maandag 3 april 2023
Content Masters website

Wat is het resultaat?

 • Consistente zichtbaarheid op social (LinkedIn, Facebook, Insta, Twitter of welk platform je ook maar gebruikt)
 • Inspiratie & creativiteit. Je weet nu wat je wilt gaan delen.
 • Een stok achter de deur om het daadwerkelijk te gaan DOEN
 • Meer gemak, plezier & fun in het schrijven van je berichten
 • Een groter netwerk met gelijkgestemde ondernemers
 • Meer bereik, maar ook een betere vindbaarheid
 • Je claimt je autoriteit, wordt de GO-TO person en dé expert waar je netwerk aan denkt als ze een oplossing voor hun probleem zoeken
 • Prospects nemen met jóu contact op, in plaats van andersom
 • Waardoor je met minder moeite meer klanten aantrekt!

Doe je mee?

 • Met dit abonnement ontvang je automatisch na de eerste betaling elke maand de nieuwe factuur in je mailbox. Zolang je mee blijft doen, betaal je dit bedrag. Wil je opzeggen dan kun je dat, na de eerste 3 maanden, gewoon per maand doen.
 • De deuren zijn weer even open. Je kunt je vanaf nú aanmelden.
 • LET('S) GO!!

Veelgestelde vragen:

Dat is geen enkel probleem. De momenten dat ik kennis deel neem ik op en plaats ik in de online leeromgeving. Die kun je dus altijd de dag na Content Masters op je gemak terugkijken. Het is wel aan te raden zoveel mogelijk live deel te nemen, want dan kun je zowel vragen aan me stellen als daadwerkelijk aan de slag met je content!

Het kan natuurlijk gebeuren dat je er na de eerste sessie al achter komt dat deze opzet van Content Masters niet helemaal bij jou past. Dan is er niets aan de hand, want door mij simpel een mailtje na die eerste sessie te sturen, crediteer ik je eerste factuur en zet ik je abonnement stop. No hard feelings en zo kost het je niets!

Ondanks dat mijn specialisme LinkedIn is, kun je uiteraard alle content die je maakt delen op de social media platformen waar jij gebruik van maakt. Dus naast LinkedIn ook op Facebook, Instagram of Tiktok! Net welk platform bij jou past!

Ja, zodra je de eerste factuur hebt betaald, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link om je eigen account voor de online leeromgeving aan te vragen. Zodra ik je heb goedgekeurd, kun je inloggen en direct bij alle onderdelen: zowel de video's om aan de slag te gaan met je eigen contentstrategie als bij alle tips & tricks die ik in de eerdere sessies van Content Masters heb gedeeld.

Nee hoor, het maakt mij  net uit wat je in die twee uur doet. Je kunt ook werken aan een E-book, je funnel (opvolgmailtjes, nadat mensen je weggever hebben aangevraagd), een nieuwsbrief of wat maar voor jou belangrijk is op dat moment. Het gaat erom dat je die tijd voor jezelf claimt en dat je met focus aan de slag gaat.

Ja dat kan zeker! Maar denk er niet te lang over na, want voor je het weet is er weer een week voorbij, zonder effectieve zichtbaarheid. Dus als jij werk wilt maken van je autoriteit en als GO-TO person in jouw vakgebied gezien wil worden, schrijf je dan snel in!

Jazeker! Direct nadat je de eerste betaling hebt overgemaakt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link om je eigen account aan te maken voor de online leeromgeving. Zodra ik je heb goedgekeurd, kun je alvast aan de slag met het uitwerken van je eigen contentstrategie en je kunt ook direct de eerder gedeelde kennis terugkijken. Er is genoeg te zien en te doen voor de eerstvolgende Content Masters bijeenkomst:-)