Aanmelden interesse Content Masters is gelukt! Scroll nog even naar beneden en start alvast met de eerste stap om je LinkedIn profiel te optimaliseren!

Tof dat je interesse hebt om je online zichtbaarheid te verbeteren!

Dank je wel voor het aanmelden voor de interesselijst van Content Masters. Je hebt een mail ontvangen om je inschrijving te bevestigen.

Content Masters is dé manier om wél met regelmaat online zichtbaar te zijn en zo de GO-TO person in jouw vakgebied te worden! 2022 wordt jóuw jaar om online door te breken en vanaf het 2e kwartaal gaan de deuren weer open en kun je aansluiten.

De deuren gaan weer open over:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Start alvast met het optimaliseren van je LinkedIn profiel!

Je LinkedIn profiel is dé basis van een doordachte LinkedIn strategie. Bezoekers van je profiel vinden hier alle informatie over jouw expertise en wat je de afgelopen jaren aan ervaring hebt opgebouwd.

Mensen komen op je profiel doordat ze jouw eigen berichten of jouw reactie op andersmans berichten voorbij zien komen in hun timeline. Of ze Googelen en klikken door naar jouw LinkedIn profiel. Je hebt maar een paar seconden de tijd om hen te interesseren en verder te laten lezen. So it better be good!

Het belangrijkste onderdeel van je gehele LinkedIn profiel is je professionele kopregel. Daarin leg jij de bezoeker uit wie je bent en wat je voor hem of haar kunt betekenen. Het is eigenlijk een verkorte salespitch, die uit 3 elementen is opgebouwd.

Vraag nú dit stappenplan aan voor een wervende kopregel op LinkedIn en maak van de bezoekers van je profiel direct geïnteresseerde prospects.