Challenge LinkedIn advertenties:
Verdubbel de resultaten van je LinkedIn campagnes

5 dagen, 5 opdrachten. Gratis.

Verdubbel de resultaten van je LinkedIn campagnes

LinkedIn is hét platform waar jouw klanten zich bevinden. Je wilt het bereik op een slimme manier vergroten door LinkedIn advertenties in te zetten. Je hebt dat alleen nog niet eerder gedaan of je vindt de resultaten van de advertenties tegenvallen. Je hebt het gevoel dat je geld in een bodemloze put gooit. Zonde en zeker niet nodig. Wat jij kunt gebruiken is een advertentie strategie die wél rendeert!

In deze gratis Challenge laat ik je zien hoe je LinkedIn advertenties rendabel kunt inzetten, doordat je via een slimme LinkedIn advertentie strategie meer klanten aantrekt.

Maandag 31 augustus gaan we van start. In die week ontvang je elke dag een mail in je mailbox met daarin een video en een opdracht. Vrijdag ronden we af met een afsluitend webinar met daarin nóg meer tips en tricks voor het optimaliseren van je campagnes. Hierna verdubbel je met gemak de resultaten van jouw advertenties!

Ben je ondernemer, online marketeer of communicatieadviseur en

  • Werk je business to business?
  • Is jouw doelgroep op LinkedIn actief?
  • Ligt jouw gemiddelde ordergrootte / omzet per klant tussen de € 1.000 en € 5.000 of zelfs daarboven?

Doe dan mee en schrijf je nu in!

Graag tot dan.

Groetjes, Masja

Ja, ik doe mee met deze LinkedIn ads challenge!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat ga je leren in deze gratis LinkedIn ads challenge?

  • Dag 1 (ma 31 aug): Ik laat je zien hoe je binnen de LinkedIn campagnemanager jouw doelgroep selecteert. Oftewel: de targeting basics.
  • Dag 2 (di 1 sept): Je leert slimme combinaties om je doelgroep te targeten en niet de hoofdprijs te betalen: targeting 2.0!
  • Dag 3 (woe 2 sept): Je werkt je eigen LinkedIn advertentiestrategie uit, gebaseerd op het opbouwen van je know, like en trustfactor.
  • Dag 4 (do 3 sept): Je krijgt inzicht welke advertentievormen er zijn en welke je kunt gebruiken voor welke doelstellingen.
  • Dag 5 (vr 4 sept): Ik vertel je aan welke voorwaarden je moet voldoen om te kunnen adverteren en je ontvangt een couponcode voor je eerste €50,- aan advertentietegoed.
  • Afsluitend webinar (vr 4 sept): hierin kijken we terug op de 5 dagen, ontvang je meer tips & tricks om je campagnes te optimaliseren en leer je welke biedstrategieën je kunt toepassen (LinkedIn werkt net als Facebook met een veilingsysteem). En ik maak de winnaar van de online training LinkedIn adverteren bekend!
  • Elke dag ontvang je een video met uitleg en krijg je een opdracht, die je kunt delen in de speciale en besloten Facebook groep die bij deze challenge hoort. Degene die élke dag zijn opdrachten post in deze Facebook groep maakt kans op gratis deelname aan mijn online training 'LinkedIn advertenteren' t.w.v. € 997,-!
LinkedIn adverteren uitbesteden ondernemers VA

Wat zeggen anderen?

LinkedIn Ads Experts

Marieke van Nispen-Kroon
Online Marketing Expert

"De training LinkedIn Adverteren heb ik gevolgd, omdat ik het aanbod van mijn bedrijf wilde uitbreiden. Aangezien ik zelf praktisch ingesteld ben, zocht ik ook een soortgelijke training. Ik volgde Masja al een tijdje en haar training sprak mij aan. Inmiddels ken ik de mogelijkheden van LinkedIn Adverteren en kan ik doelgroepgerichte advertenties maken voor mijn klanten.  Wil jij jezelf onderscheiden in de markt en LinkedIn Adverteren inzetten als VA of online marketeer, dan kan ik je deze opleiding zeker aanraden."

Masja Slootweg Lisette Tol 150 x 150

Lisette Tol
Businesscoach

"Ik heb bij Masja een VIP traject LinkedIn adverteren gevolgd en zit nu in haar halfjaar programma. Ik weet dat LinkedIn voor mij als Businesscoach een goede plek is om te bouwen aan relaties, leads en klanten. Ik wil dat doen op de meest effectieve manier. Dus niet zelf het wiel uitvinden, maar samen met iemand die précies weet wat ik wel en niet moet doen. Masja dus! Ik ken Masja al een paar jaar en vind haar echt geweldig als het gaat om vakkennis, maar het is ook een tof mens. En daarnaast vind ik het heerlijk dat Masja heel praktisch en to the point is. Het mooie is dat het ook al meteen nieuwe klanten heeft opgeleverd."