Maak je focusplan voor 2023

Gebaseerd op jouw definitie van succes, zodat je je doelen met
veel meer gemak realiseert.
11-13 januari 2023. Gratis!

Ja, ik schrijf me
in voor de
GRATIS Challenge FOCUSplan 2023

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Alleen met een plan realiseer je jouw doelen

Er ligt weer een heel nieuw en nog blanco jaar voor ons. En wij mogen helemaal zelf bepalen hoe we dat gaan invullen. Dat is de reden dat we ondernemer zijn geworden, toch? Die vrijheid is heerlijk, maar als je geen plan maakt, zorgt die vrijheid er ook voor dat het jaar je overkomt, in plaats van dat je zelf het roer in handen neemt. 

Daarom nodig ik je van harte uit om op 11 - 12 en 13 januari samen met mij jouw focusplan voor 2023 te gaan maken. Ik heb die van mij al gemaakt en ik deel graag mijn stappen met je. Helemaal gratis! Het levert me focus en rust op, want ik weet precies wat me te doen staat dit jaar. En daarmee wordt de kans echt vele malen groter dat ik mijn doelen voor 2023 ga realiseren! Wil je dat ook, je doelen realiseren gebaseerd op jouw definitie van succes? Doe dan mee!

Elke ochtend van 9.00 - 9.30 uur deel ik via LinkedIn Live de stappen en nemen we de acties voor die dag door. Je kunt dan live meekijken én je vragen stellen. Maar geen zorgen. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn, dan kun je ook de opnamen van mijn LinkedIn Live uitzending terugkijken. Jij kiest zelf wanneer je de acties gaat uitwerken. Het liefst wel ergens op die dag natuurlijk 😉. 

Gaat alles dit jaar dan helemaal volgens plan? Nee zeker niet! Maar het geeft wel richting en bijsturen kan altijd. Ondernemen doe je met vallen en opstaan. Ook als je al jaren ondernemer bent. Dan weet er vast alles van af. Maar een plan geeft wel focus en daarmee wordt ook duidelijk wat je wanneer gaat doen.

Om zeker te weten dat je alles deze drie dagen goed kunt volgen en om de dagelijkse opdrachten en instructie te ontvangen, is het wel noodzakelijk om je even aan te melden door je hiernaast in te schrijven.

Doe je mee? Super tof!
Ken je andere ondernemers die hier ook wat aan hebben? Nodig ze vooral uit mee te doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hieronder kun je lezen wat we in deze week allemaal gaan doen.

Tot snel 😊

'A goal without a plan is just a wish', Antoine de Saint - Exupéry

Wat gaat we doen?

  • Op 11, 12 en 13 januari organiseer ik via LinkedIn Live een gratis challenge: "Maak je focusplan voor 2023 en realiseer je doelen met meer gemak!" En dit mag een omzetdoel zijn, maar kunnen natuurlijk ook andere doelen zijn. Jij bepaalt zelf wat je wilt bereiken op basis van jouw definitie van succes!
  • Evalueer 2022: Neem mee waar je meer van wilt, maar laat los wat je niet meer dient. Je gaat keuzes maken!
  • Stel je aanbod vast: Je bepaalt hoe je aanbod er in 2023 uit komt te zien. Wat zit erin, hoe lang duurt het en welke transformatie of resultaat levert het je klanten op?
  • Bepaal je prijzen: Op basis van de resultaten ga je je prijzen vaststellen. Je klanten kopen niet jouw uren, maar het resultaat!
  • Wat je gaat doen: Je bepaalt welke acties en andere activiteiten je dit jaar wilt doen om jezelf in de kijker te spelen en je aanbod aan de man te brengen. En je plant het natuurlijk meteen in je agenda!
  • Hoeveel klanten en dus omzet : Op basis van je acties en activiteiten, maak je een inschatting in hoeveel klanten je gaat helpen en op basis daarvan kun je dus een omzetdoelstelling bepalen. Ik stretch je graag, maar het allerbelangrijkste is dat je winstgevend bent en dat je in je eigen levensonderhoud kunt voorzien en jouw waarom kunt leven. Dát maakt je pas echt succesvol!
  • Contentstrategie: Op basis van de keuzes die je hebt gemaakt qua aanbod, acties en activiteiten, bepaal je je contentstrategie. Ik deel ook slimme tips & tools, zodat het delen van content niet alleen eenvoudig wordt maar ook weinig tijd kost!
  • BONUS: Je krijgt toegang tot besloten LinkedIn groep. Dit is een veilige plek om tussendoor al je vragen te stellen, feedback te vragen op je ideeën en je berichten, om de opdrachten te delen, elkaar beter te leren kennen en je netwerk uit te breiden. Deze pop-up LinkedIn groep verdwijnt vanaf februari, dus zorg ervoor dat je er het optimale uithaalt!
  • BONUS: Je ontvangt elke werkdag handige templates en werkbladen om je plan voor 2023 uit te werken.

Wie is Masja?

Aanbod LinkedIn adverteren

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach helpt Masja ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudig een continue stroom aan klanten aantrekken die exact voldoet aan hun ideale klant.

In 2013 startte zij haar eigen bedrijf als op als breed social media adviseur voor ondernemers. Sinds 2016 richt zij zich specifiek en alleen op LinkedIn vooral omdat zij merkte dat dit het enige platform is waarbij je eenvoudig en gericht klanten aan kunt trekken. Zo blijkt dat je via LinkendIn 4x meer leads aan kunt trekken dan via andere social media kanalen.

Masja heeft inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan het realiseren van hun doelen, waaronder meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Haar scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis maakt dat zij de expert is op het gebied van het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

Doe je mee?

Gaaf als je deze challenge week met mij aan wilt gaan! Het enige dat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en dan ontvang je per direct de bevestigingsmail met alle info in je mailbox. We gaan er een feestje van maken! 

Ik heb er super veel zin in.

Graag tot de 11e!

Groetjes, Masja

Online LinkedIn ads training met coaching

Veelgestelde vragen:

Dat is geen enkel probleem. De LinkedIn Live uitzending wordt automatisch opgenomen en kun je als herhaling via LinkedIn terugkijken. Als je je aanmeldt voor deze challenge, ontvang je alle informatie en uitleg in je mailbox over hoe dat precies in zijn werk gaat. Je hoeft zelf nog niet over LinkedIn LIVE te beschikken om toch deel te kunnen nemen.

Deze challenge bied ik gratis aan. Het kost je dus alleen tijd om deel te nemen en de opdrachten te gaan doen.

Deze challenge organiseer ik op 11, 12 en 13 januari 2023. De eerste twee dagen duurt de uitzending max 30 minuutjes. Op de laatste dag duurt het een uurtje. En verder kost het uitwerken van de opdrachten natuurlijk ook wel wat tijd. De ene opdracht kost iets meer tijd dan de andere, omdat daar wat meer denkwerk aan vooraf gaat, maar het echte uitvoerende werk moet je in een half uurtje per dag kunnen doen.

LinkedIn Live lijkt misschien wat spannend, maar om daaraan deel te nemen is zeker niet ingewikkeld. Ik stuur je alle benodigde informatie van te voren toe. Meld je wel eerst even aan voor deze challenge. 

Nee, deze challenge organiseer ik alleen deze drie dagen in januari. Dus als je ook met focus en bakken energie aan dit jaar wilt beginnen, doe  dan zeker mee en schrijf je in!