Aanmelden Challenge Focusplan 2023 is gelukt!
Scroll nog even naar beneden, want ik heb een gaaf aanbod voor je!

Tof dat je meedoet aan de Challenge Focusplan 2023!

Dank je wel voor het aanmelden voor mijn ‘Challenge Focusplan 2023!'. Je hebt als het goed is nu ook de bevestigingsmail ontvangen. Zo niet, check ook even je spambox. Vanaf woensdag 11 januari gaan we van start! De challenge duurt 3 dagen, tot en met vrijdag 13 januari. Zet het meteen even in je agenda.

Deze challenge organiseer ik via LinkedIn Live, de nieuwste tool van LinkedIn waarbij je een live uitzending maakt en de kijkers via de comments kunnen reageren. Als je het hebt over verbinding met je volgers dan is dit echt top-of-the-bill! Ook qua zichtbaarheid, geeft deze tool je een enorme boost. Dus wil jij in 2023 meteen doorpakken en aan je autoriteit bouwen? Meld je dan aan voor mijn Masterclass LinkedIn Live en leer alles over deze tool. Je ontvangt € 30,- korting als je je direct aanmeldt. Graag tot 17 januari om 19.30 uur 👋

Deel deze challenge!

Ken je nog andere ondernemers die wel een goed focusplan voor het nieuwe jaar kunnen gebruiken? Nodig hen dan via onderstaande buttons uit om mee te doen aan mijn gratis challenge. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, toch?  Dank je wel alvast! 🙏

De challenge start over:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Masterclass LinkedIn Live + maand ondersteuning op dinsdag 17 januari 2023

Wil je écht alles uit de kast halen en in 2023 meteen een enorme stap maken in het claimen van je autoriteit? Dan mag LinkedIn Live niet ontbreken. Omdat jij je voor de Challenge hebt aangemeld, krijg je € 30,- korting van me! Lees snel verder.

Wat is LinkedIn Live?

Met LinkedIn Live organiseer je een live video evenement op LinkedIn. Je connecties ontvangen een melding dat je live bent en als ze deelnemen kunnen ze jou (en/of jouw gedeelde scherm als je bv. een powerpoint wilt delen) zien. Deelnemers reageren via de comments, waar jij in de LinkedIn Live uitzending natuurlijk meteen op kunt reageren. Zo bouw je nog sneller aan vertrouwen, verbinding én je expert-status. Dat komt je resultaten in 2023 zeker ten goede! Na je Live uitzending kunnen mensen die de live-uitzending hebben gemist, die alsnog terugkijken. Super waardevol dus én een toffe en onderscheidende manier om je kennis te delen.

Uit het jaarlijkse onderzoek naar het LinkedIn algoritme* blijkt dat bij gebruik van LinkedIn Live:

  • Het aantal profielbezoekers stijgt met 74%;
  • Het gemiddelde engagement ligt 2,5 keer hoger dan bij het delen van een vooraf opgenomen video;
  • Na een LinkedIn Live uitzending worden je volgende 3 LinkedIn Posts beloond met 10 - 15% meer bereik!

En om je voldoende tijd én ondersteuning te geven, krijg je naast de Masterclass (waar je de opname van krijgt), óók een maand lang support via de LinkedIn groep (community), zodat je met gelijkgestemde ondernemers álle vragen kunt stellen over LinkedIn Live, met als doel aan het einde van die maand ook daadwerkelijk je eerste eigen LinkedIn Live uitzending te geven!
Durf jij er vol voor te gaan? Lees dan vooral snel verder!

*Bron: Just Connecting

Wat krijg je?

  • Op dinsdag 17 januari om 19.30 uur doe jij mee aan de twee uur durende online Masterclass. Ik deel dan een stappenplan met je hoe je via Zoom je eigen LinkedIn Live broadcast kunt gaan uitzenden. Daar moeten wat instellingen goed voor staan en ik loop alles stap voor stap met je door. Ook vertel ik op welke manieren jij LinkedIn Live kunt gebruiken (wat ga je delen?) en ga ik uitgebreid in op alle vragen.
  • Je krijgt een maand lang toegang tot de opname van deze Masterclass om 'm nog even terug te kijken, of om de herhaling te zien, mocht je niet live deel kunnen nemen.
  • In de besloten LinkedIn-groep kun je vervolgens al je vragen stellen die je hebt om jouw eerste LinkedIn Live uitzending ook daadwerkelijk te gaan realiseren. Je ontvangt alle cheer-ups en support van mij en de andere deelnemers om het ook echt te gaan doen!
  • Ik deel alle stappenplannen die je nodig hebt. Zowel voor jezelf als voor je deelnemers aan je LinkedIn Live uitzending
  • Je ontvangt een overzicht met handige links naar de help-pagina's van LinkedIn zelf.
  • Je houdt een maand lang toegang. Mocht je een extra maand nodig hebben, dan kan dat natuurlijk. Dan verleng je voor 1 maand en kun je als je wilt deelnemen aan de volgende LinkedIn Live Masterclass.
  • De investering voor dit maand-aanbod is normaal gesproken €77,-, maar omdat jij aan mijn challenge meedoet, kun je deelnemen voor slechts € 47,- ex BTW. Meld je snel aan!

Geen enkel probleem. Je kunt je gewoon aanmelden, want je ontvangt de opname van de Masterclass, stappenplannen én toegang tot de LinkedIn-groep, waar je al je vragen kunt stellen. Je hebt dan een maand toegang tot deze informatie & ondersteuning.

Ja, om te kunnen broadcasten via Zoom heb je een betaald Zoom-account nodig. Met een Zoom-Pro abonnement zit je helemaal goed!

Jazeker, dat gaat helemaal goedkomen! Met mijn Masterclass, opname, stappenplannen én ondersteuning gaat je dat zeker lukken. Het enige dat je dan nog nodig hebt is een gezonde dosis lef 😉

Geen enkel probleem. Je kunt per maand verlengen voor slechts € 47,- ex BTW. Ik geef dan ook in de volgende maand een live Masterclass, waar je bij kunt aansluiten. Dus neem de tijd die je nodig hebt.

Om je te stimuleren om nú deze stap te zetten en niet uit te stellen tot (misschien) volgende maand, komt het aanbod om voor €47 mee te doen na deze maand te vervallen. Vanaf volgende maand betaal je de normale prijs van € 77,-/maand. Dus.... waag jij de sprong? 😊

Dat hangt echt van het animo af, en dat kan ik nu nog niet zeggen. Dus wil je er zeker van zijn dat je live mee kunt doen en toegang hebt tot mijn ondersteuning, twijfel dan niet en meld je meteen aan!